Novemberpoëzie - dag 23 - Frankenstein

24 nov. 2019 · 17 keer gelezen · 0 keer geliket

Ik hoorde over vrouwen

die monsters creëren in hun hoofd

door te veel te noodlottig alleen

goddank

dat ik na een warm bad

nog even nadamp

terwijl de nacht zich

op mijn schouders

te pletter stort


Ik wil vallen in de ketel

als een Obelix

net lang genoeg

en dan weten:

vanaf nu ben ik immuun

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

24 nov. 2019 · 17 keer gelezen · 0 keer geliket