Novemberpoëzie - dag 23 - skateboard

23 nov. 2020 · 27 keer gelezen · 1 keer geliket

Je vroeg met wat voor voertuig 

ik de toekomst wil berijden.

Een skateboard.

Uiteraard.

Wat vaart in vlugge wielen.

Maar dan wel met extra opties:

een zijl om wind te vangen

en airbags aan de kanten.

Ik neem mijn bochten scherp, zie je,

maar leerde nooit goed vallen.

Mijn evenwicht dat leer ik wel.

Kinderspel is mij niet vreemd.

Maar toch, dat vallen almaar weer

dat leer ik voor geen meter.

Dus ja een plank met mousse errond,

dan voelt de grond wat beter.

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

23 nov. 2020 · 27 keer gelezen · 1 keer geliket