Novemberpoëzie - dag 24 - banaal (versie 1)

25 nov. 2019 · 34 keer gelezen · 0 keer geliket

Mij afpellen
gaat best vlot
al ben ik niet goedkoop
- denk aan nagellak -
of makkelijk zou ik denken
misschien wel hopeloos
ten prooi aan banaliteit
ontneem mij alles
een eeuw bijvoorbeeld
en ik zal weer lange brieven schrijven
en weken wachten
in een erker
tot enkele uitgekiende woorden
mij ontvellen

en dat is het dan

Er valt nog wat te zeggen over
waarheid en mantels
der liefde
Maar erger dan de titel
hoeft het niet te worden

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

25 nov. 2019 · 34 keer gelezen · 0 keer geliket