Novemberpoëzie - dag 25 - zijn we geen plaatje

25 nov. 2020 · 33 keer gelezen · 2 keer geliket

Zijn we geen plaatje

met wat filters over de waarheid

maar onbewerkt genoeg 

om niet grotesk te ogen.

Beheerste gebaren om de onschuld

te bewaken binnen

het kader van fatsoen.

Net niet te verdacht

doen met klamme handen

in diepe zakken.

 

Zijn we geen plaatje

voor later.

Om meewarig 

te bewaren.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

25 nov. 2020 · 33 keer gelezen · 2 keer geliket