Novemberpoëzie - dag 25 - Meta

25 nov. 2019 · 21 keer gelezen · 1 keer geliket

alleen ben ik
een naald balancerend op haar kop
de smeulende grijsdoorzichtige
rookpluim van een vergeten sigaret

ontmijn mij
ontmantel mijn zorgen

of verdubbel mij
minstens een keer
of twee

drie poten
en de stoel staat stabiel

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

25 nov. 2019 · 21 keer gelezen · 1 keer geliket