Novemberpoëzie - dag 26 - Imposter syndroom

27 nov. 2019 · 34 keer gelezen · 2 keer geliket

er zijn dagen waarop ik mijn muren
van stucwerk verdenk
zoals nu misschien
wel een beetje

ik leef in een kindertekening
van een zee
één ononderbroken golflijn
van boogjes in cadans

nu ben ik opnieuw luid
chaotisch in mijn nonchalance
die koert als rococo
van de witte producten

tot de deur zich straks
achter me sluit

dan wacht ik gewoon weer tot
je me streelt met de vaarrichting mee

omhoog



Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

27 nov. 2019 · 34 keer gelezen · 2 keer geliket