Novemberpoëzie - dag 28 - Meesterwerk

29 nov. 2020 · 163 keer gelezen · 1 keer geliket

Als ik je aankijk

zie ik elke leeftijd die je bent geweest.

Jaren als half transparante lagen 

over mekaar heen gestapeld.

Doe geen moeite de bovenste er af te schrapen.

Tijd boetseert.

Aan het eind ben je volmaakt.

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

29 nov. 2020 · 163 keer gelezen · 1 keer geliket