Novemberpoëzie - dag 28 - Bungee

30 nov. 2019 · 15 keer gelezen · 0 keer geliket

Ik ken een man
die een algoritme bedacht:
als je alle mensen op de wereld
met al hun kwaliteiten en eigenaardigheden
in een computerprogramma stopt
en dan een top tien maakt
van jouw beste matches,
dan is de kans klein dat die
om de hoek wonen.

Waarom vertel ik dit.

Als elk mens een elastiek had
met een eigen rekwijdte
dan kom je al een eind
en zegt dat ook wat.

Vrij naar Toon Tellegens "als je uit een raam kunt leunen" :

                 Gezocht: buil en bloedneus

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

30 nov. 2019 · 15 keer gelezen · 0 keer geliket