Ik droomde de laatste dagen
van duiken in het diep
van voeten op een scherpe rand
die dag scheidt van nacht
van wachten op leven
in tussentijd die geruisloos
voortglijdt tussen lakens
Ik droomde mij in cirkels
tot ik in zand bleek ingegraven