In mijn bord zwemt een vis
in de boterzee. Vies.
Een vis hoort in water
dus kieper ik hem in het aquarium
bij Blub en Freddie.
Zelf vlieg ik in de hoek.
Mama is boos.
Al dat werk.
Almaar eten verzinnen.
Voor boze mama’s ben ik liever lief
dus morgen kook ik voor haar.
Dinosauruskoek in een chocomelkbeek.
Dat vindt die dinosaurus vast fijn.
Blub en Freddie ook;
die lusten geen koek.