Geachte,
Als acteur gevormd binnen de school
van het bewegingstheater, kan ik alle rollen aan.
Met graagte zal ik dan ook poseren voor u.
Je comprends que le photographe est francophone.
Cela ne pose aucun problème.
In bijlage vindt u mijn CV en enkele foto’s
van mezelf in acrobatische posities.
Ik moet weer werk zoeken van VDAB.
Bij de vacatures op hun website vond ik
onder de zoekterm Creatieve Beroepen – mannequin:
pôseur de chassis
Ik voel dat het gaat lukken!
* Naar waargebeurde feiten