Novemberpoëzie - dag 5 - Kubisme

5 nov. 2020 · 9 keer gelezen · 2 keer geliket

Waar ik het meest van hou met jou

is lopen op trappen die nergens

toe leiden, in kubuskamers

gangen uitsnijden, spelen

met de willekeur en door

elke deur in vrije vlucht

vallen op schapenwollen vachten,

nachtenlang vuurvliegjes vangen en hangen

aan de takken van een notenlaar.

Frei sind die Gedanken en veilig

zijn wij binnen onze muren

van vrijmetselarij.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

5 nov. 2020 · 9 keer gelezen · 2 keer geliket