Novemberpoëzie - dag 9 - Implosie

10 nov. 2019 · 98 keer gelezen · 0 keer geliket

Hoe ik zo klein in een hoek

net niet barst.

Een buitenstebinnen gekeerde kosmos

in mijn maag.

Het uitdijen tot zijn meest compacte vorm.

Eens los ik

mezelf op.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

10 nov. 2019 · 98 keer gelezen · 0 keer geliket