opgepoetst

Wout
2 nov 2024 · 7 keer gelezen · 0 keer geliket

water wind stromen waaien
gedachten gebruiken ruimte om te 
vloeien
   voeden
        stromen
           leven
tot een persoonlijkheid

Moeder probeert ook alleen maar.

Op de juiste plaats,
op de juiste manier, 
komt de stroom en vlaag
tot waar hij staan moet. 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

Wout
2 nov 2024 · 7 keer gelezen · 0 keer geliket