Ik zie je hand op
Het gammel rammelpoortje
En schrijven lukt weer niet
Welk woord kan beschrijven
Je benen slinks draaiend
Over de aarde en je hoofd
Stil buigend onder licht
Van avondlijk plezier
Ik zou het willen
Een regel voor elk hand
Letters voor je golven
Stil en kussend aan je oor
Maar ik kan het niet
Ik geef je alles, maar
Poëzie is een daad
Geen lied