ik ben er in mijn carrière al aardig in geslaagd
niet teveel tekst aan de wereld prijs te geven
omdat het allemaal zo duur is
die rechtszaken wanneer je verkeerd wordt begrepen
daarom vul ik sober de regels tot het eind onderaan
om even later gezwind alles terug uit te wissen.
ik weet het, roem is al veelvuldig aan mij voorbijgegaan
maar wil toch liever met rust gelaten worden
is het voor mijn zielerust beter
om niet al te veel woorden aan u nog te verspillen.