Uit de online sessies: Schrijven over de grens - dit is wat we delen.
Treiter:
Hier niet, het is stil
Op een Amsterdams terras
Vol bovenburen
Delend:
Heb je dat geproefd?
Het was sappig om te zien
Sinaasappelsien
--
De Noordzee van ons
Westerse wind, golvend zand
En zout op de huid