UITSTELGEDRAG – GEDICHT: 0-1

Siegert
28 jan. 2020 · 16 keer gelezen · 1 keer geliket

Procrastinatie of uitstelgedrag,
van het woord alleen al krijg ik huiduitslag.

Ik doe het onafgebroken, telkens maar weer:
acties verplaatsen naar een volgende keer.

De helft van de tijd krijg ik nooit wat gedaan.
Ik doe het later of morgen, laat die rommel maar staan.

Dat is best wel jammer, ik heb maar één leven.
Och ik heb toch maar mooi dit gedichtje geschreven.


            siegert.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

Siegert
28 jan. 2020 · 16 keer gelezen · 1 keer geliket