Vredig

31 okt. 2023 · 4 keer gelezen · 0 keer geliket

je steekt je hoofdje door

de kier van de deur,

ik kijk op van mijn boek,

je loopt naar me toe,

ik reik je mijn hand,

je schuurt tegen de bank,

ik lach naar je,

je likt mijn vingers,

ik trek mijn hand terug,

je springt op mijn schoot,

ik streel je hoofd,

je gaat tussen mij 

en het boek in liggen, 

terwijl je zachtjes spint,

kom ik tot de laatste zin, 

leg het leeslint 

tussen de bladzijden,

klap mijn boek dicht,

leg het op tafel,

geef me over aan

dit vredig tafereel

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

31 okt. 2023 · 4 keer gelezen · 0 keer geliket