Alweer een nieuw jaar om. Dus hier is opnieuw een klein nieuwjaarsgedicht, is dat dom?

31 dec 2022 · 16 keer gelezen · 1 keer geliket

Dit gedicht schreef ik op alle kaartjes naar mijn familie. Wie vindt de grap? :-)
Om sommigen te helpen staat er in de laatste zin een grote tip.
ps. gramatica en/of dt fouten tellen niet, want ik kan niet zonder fouten schrijven. En dat is géén grap.

Ik ben niet als de meeste mensen,
die een domme brief schrijven vol standaard nieuwjaarswensen.
Maar uit de grond van mijn hart
wens ik jullie wel dat elke dag van dit nieuwe jaar
al die wensen uitkomen, zelfs maal 1 biljard.
Voilà, hiermee is dit domme nieuwjaarsgedicht ook klaar.

:-)
Katarina du Monde

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

31 dec 2022 · 16 keer gelezen · 1 keer geliket