#novembervers scrabblegedicht dag15

15 nov. 2023 · 2 keer gelezen · 0 keer geliket

solitaireparadise

dat virtuele spel spelen, was niet mijn ding
een kleine week ermee doorgaan, kon nog net
in dat spelparadijs wist ik me onzeker
resem aan woorden, of kaliber in vraag
maar spel leek niet van mijn wereld


neem nu het woord peukels, voor me onbemind
met dit woord zette virtuele tegenpartij het spel in
erna kwam mel, ede, ut, gad en ook uts 
iets wrong voor me, mel en mijn wrikkelende gad 
peukels verschenen en ut wilde ede doen afleggen


ik, nimf, weerde me met woorden als lintjes en dakjes
virtuele overkant werd ineens iets meer mijn wereld
meer gaf ik t, en reef vreemd makkelijke punten
fair, of unfair, wie zal het zeggen, morgen weer spel
maar wordt nooit mijn paradijs, is mogelijk te solitair


@linde20231115
#novembervers2023#dag15

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

15 nov. 2023 · 2 keer gelezen · 0 keer geliket