#novembervers scrabblegedicht dag17

17 nov. 2023 · 1 keer gelezen · 0 keer geliket

verbeten


ik denk dat ik die verbeten winnaar ben
in stukken zou ik hakken, wapens trekken 
en roepen over berg en dal, mijn vergelijk
overkant zal het geweten hebben
maar niet gooi ik dan met dingen
ik suizel mee met wind, weest erwt
en stoom nix ik, gons laat ik zegenen
en snif duf ik onder bok en nop
vlo zag rang, en ik won


en dan opnieuw, meer ik, verbeten visie
in stukken dwerg ik, in war overkant
wenken zinloos, ik uitplug en ontvel
en laat lege meute beven, aan yen geen lap
deze keer dweilen en barsten, geen of of
ik afbijt erwt en stoom, bok weest wind
opnieuw gons ik en que en suizel
vlo was er nog, niet nix, niet snif
meer rang, en weer ik, won


@linde20231117
#novembervers2023#dag17

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

17 nov. 2023 · 1 keer gelezen · 0 keer geliket