#novembervers scrabblegedicht dag18

18 nov. 2023 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket

scrabblegekte in noot


door kave zullen we duwen, onze vette codes
dorst zullen die ons lessen en stro zal duh begeksen
hoenderlaag leggen we zelf, als huilende jazzers 
tinnen vlas zal over onze meenen waaien, waad wordt eken
noord zoek en joep eerder een zus


trend zetten we gemeeten, gekte wordt onze smog
en zelfs met joet en bob erbij, zullen we puilen rund
en fin nokten, vasteeken zen en rund dwalen laten
seinen wordt onze ultieme redding, nog vetter onze codes
want doorgaan moet, tot ik weer win


@linde20231118
#novembervers2023#dag18

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

18 nov. 2023 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket