;Poëtische-filosofische deeltjesversneller op zoek naar een Deleuziaans Higgs-element; -gedicht

31 okt 2024 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket

God

ver weg

domme

godverdomme

de

klootzakken

deus sive natura

ik heb zin in een pintje

ik ben volledig onderworpen aan de wetten

van mijn interne en externe verbeelding

de schok van de zenuw

ik snap er dus niks van

de matras

ligt nog steeds scheef

het geeft geen slaapstoornissen

da vendersi soltanto

su presentatozione

di ricette medica

kudde koeien vier kilometer

op de loop door woonwijk

in Kasterlee

ik ben me niet bewust van de criteria

die de samenleving stelt aan kunstenaars en kunst

morgen rantsoeneer ik

de sigaretten

zie je? het is er!

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

31 okt 2024 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket