met een knipoog en
een kwinkslag probeer ik haar
wat te versieren
misschien vergeet ik
daarnet wist ik nog waarom
ik al van je hou
ter verwelkoming
laat ze bulderend van het
lachen een stinkscheet
mild en lieflijk kust
ze de duisternis vaarwel
ik val bijna flauw