#novembervers scrabblegedicht dag14

14 nov. 2023 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket


als naarstige bries woei ik
over letters, dia en dief
en begaf me tot nest
zonk, knellende, benen
niet snoes, maar kussen
wou me doen winnen
maar spel liet achter, me
hees en zwerm woorden 
en punten verbeten mijn jas 
tot duw me naast dief zette
en ik weer punten zwolg


verliezer wou ik niet zijn
sec werd mijn nieuwe elan
oei en ai kleurden mijn bries
en teef neerlegde ik noest
leek me niets te gunnen
spel inde eigenaardige punt
ongeloof kroop me in benen
en niet wou ik verliezen
niet opgeven, woordspel
maar letters woeien punten
en me uit stoel, Q nekte me


@linde20231114
#novembervers2023#dag14

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

14 nov. 2023 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket