#novembervers scrabblegedicht dag16

16 nov. 2023 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket

zuur in spel


weer meer spel, maar zate speelde mee en gerustere ik
schip kon er drooggezet als ik in getijwater verzoop
of stoom me weer uit de oren ontsnappen wilde
deze keer loeiden koeien en roe stond uiteraard klaar
niet veraf was dof rocken, hitsen en move en ook
non draafde aan met iets pre wel, maar lekte en dra
nabers rete en neeg foei in het nu onbevattelijk,
maar ik won


overmoedige ik en sloeg mot, maar teven staken over
en dropten ex, met yes probeerde ik te vergoelijken
bui hing in gagel en mep verkocht ik, maar door pek
grotere naden en rot werd mot en zuur mijn glimlach
ik wedde dat yen winnen zou, maar fier op mijn vak
werd ik niet, ik weerde me fel, maar vermoedde dat ex
me gagel neep en teven mepten voor zuurdere naden,
en op gaf ik


ex deed me geen goed, vergoelijkte ik, dat overkant
niet begreep, mepte ik tot verrot, zuur was toch al 
zijn mot en de mijne groter, maar niemand zag het 
in loeien verfoeien en pre nabers negen tot ast, en roe
niet te vroeg, maar niet non kon ik bevragen, rete noch
teven, ex in mijn vak en stomers en toen zag ik staan
kus, mijn ast werd dof en schip strandde, zate werd,
me te gevoelig


@linde20231116
#novembervers2023#dag16

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

16 nov. 2023 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket