deze liefde is
pas voorbij als ik dood ben
dus geniet er van
Erwin Mortier is
erger dan Couperus dus
lees Hoogenboezem
geniet van uw lief
ook al weet je niet wat de
bedoeling kan zijn
ik zie U nog graag
én uw collectie schoenen
om zot te worden